OKF

Tűz volt egy fővárosi bútorüzletben

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók a riasztást követően a tűzhöz, így sikerült gyorsan eloltani a lángokat. Az épületben négy személy tartózkodott, közülük senki sem sérült meg.

2016.02.24 07:50MTI

Tűz keletkezett egy bútorüzlet földszintjén Budapest XIII. kerületében, a Róbert Károly körúton.

A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, az oltást a fővárosi katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-t szerda éjszaka.

Az OKF közleménye szerint a tűzoltók két irányból, több vízsugárral támadták a tüzet, és néhány perc alatt eloltották az égő bútorokat.

Az épületben négyen tartózkodtak, amikor felcsaptak a lángok, de mindannyian időben kimenekültek, személyi sérülésről nem érkezett jelentés.

Kisdi Máté, az OKF szóvivője az MTI-nek elmondta: a mintegy 300 négyzetméteres bútorüzletben 200-250 négyzetméteren égett a tűz. A lángokat eloltották, szaknyelven szólva a tűzoltók "elfeketítették a tüzet".

A tűzoltók még nagy erőkkel a helyszínen vannak, most vizsgálják át az épületet - közölte Kisdi Máté nem sokkal éjfél után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.