Bűncselekmény

Megöltek egy férfit Szegeden

Szegeden, a Londoni körút egyik kocsmájában történt a gyilkosság.

2016.02.02 07:44MTI
MTI Donka Ferenc

Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe a rendőrség azt a 24 éves fiatalembert, aki megölt egy 36 éves férfit az egyik szegedi vendéglátóhelyen keddre virradóra - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, hogy a nyomozás eddigi adatai szerint kedden háromnegyed háromkor az egyik szegedi vendéglátóhelyen a 24 éves N. Bence bicskával megölte az ott lévő egyik vendéget, egy 36 éves férfit. A bűncselekmény indítéka egyelőre nem tisztázott.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi személyazonosságát. A járőrök a bejelentéstől számított két órán belül a lakása közelében elfogták a férfit, akinek a ruházatából előkerült a bicska.

A gyanúsított részben beismerő vallomást tett. Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene, és a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását - tudatta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.