Megöltek egy fiatalembert Nyáregyházán

Gyilkosság a nyílt utcán - őrizetben a gyanúsított

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint a nyílt utcán gyilkolt meg egy fiatalembert az éjjel Nyáregyházán, de hajnalra már el is fogták.

2015.12.21 15:07Havariapress
MTI/Lakatos Péter

A Pest megyei településről hétfőre virradó éjszaka, kevéssel egy óra előtt jelentették be a rendőrségre, hogy a falu egyik utcájában egy holttest fekszik. A helyszínre érkező orvos szakértő rövid időn belül megállapította, hogy a 21 éves sértett halálát idegenkezűség okozta.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként a Pilisi Rendőrőrs munkatársai még az éjjel elfogtak egy 39 éves pilisi lakhelyű férfit, aki összefüggésbe hozhatónak tűnt a bűncselekmény elkövetésével.

Az illetőt előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, emberölés megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.