Rendőrség

Pénzátvételkor fogták el a csalót

A nő több millió forintot próbált megszerezni egy idős embertől Budapesten, arra hivatkozva, hogy az illető lánya bajba került.

2016.01.29 13:49Havariapress

A budapesti lakos sértettet szerdán késő este azzal hívta fel egy ismeretlen nő, hogy az idős férfi lánya veszélybe került és sürgősen kell neki több millió forint készpénz.

A telefonáló nő szigorúan ráparancsolt a férfira, hogy ne szóljon senkinek, mert különben a lányának baja esik. A sértett elmondta a telefonálónak, hogy neki nincs ennyi pénze, csak kevesebbet tud adni. Végül azonban megállapodtak a pénzátvétel időpontjában, azzal, hogy a nő másnap még telefonál az összeggel kapcsolatban.

A pénzért csütörtökön délelőtt a nő társa érkezett a megbeszélt, Róbert Károly körúti helyszínre, ott fogták el az ügyről időközben értesített fővárosi nyomozók. A gyanúsítottat a Budapesti Rendőr-főkapitányságon őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, telefonáló társát még keresi a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.