Életet mentettek

Elképesztő, amit a polgárőrök és a körzeti megbízott művelt Herencsényben

Három embert mentett ki a körzeti megbízott és két polgárőr társa egy lángoló családi házból Herencsényben, nem sokkal a födém beszakadása előtt.

2016.01.24 21:57MTI

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Noskó Zsolt elmondta, hogy a családi ház hajnalban gyulladt ki, ezért a tűzoltók mellett riasztották a körzeti megbízottat, a helyi polgárőr egyesület elnökét is. A szabadnapos rendőr két polgárőr társával együtt néhány perc alatt a helyszínre érkezett, és nem sokkal a tetőszerkezet és a födém beszakadása előtt sikerült kimenteniük a lakókat, egy 65 éves férfit, 66 éves feleségét és 23 éves lányukat, akinek a lába gipszben van. A tűzesetben egyikük sem sérült meg.

A polgárőrök a lángok közül kihoztak egy gázpalackot is. A lángokat végül a kiérkező tűzoltók fékezték meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.