Valódi hős

Lángoló autóból mentett ki egy férfit Jamie Foxx - videó

Bár a filmjeiben nem egyszer alakított hőst, most a való világban is megmutatta, hogy helyén van az esze és a szíve is, no meg az ereje is.

2016.01.20 15:52ma.hu

A színész azt mondta a fiatal férfinak, miközben biztonságba helyezte a lángoló járműből, hogy minden bizonnyal angyalok vigyáznak rá, hogy életben maradt. Brett Kyle járműve közel Jamie Foxx rezidenciájához szenvedett balesetet Kaliforniában. Az autó nekiütközött egy vízcsőnek, majd többször megpördült, felborult és kigyulladt. A csattanásra lett figyelmes a színész, kirohant a házból, és nem volt kérdés számára, hogy mit kell tennie, mielőtt az egész autó porrá ég. De mint mondta, egyáltalán nem hős.

Foxxnak egy másik járókelő is a segítségére sietett, végül ollóval sikerült a biztonsági öv fogságából kiszabadítani a Kyle-gyereket, akinek édesapja könnyek között köszönte meg Foxxnak a segítséget. "Itt nem az a lényeg nekem, hogy ki volt, hogy miből él vagy ilyesmi - maga az elv, hogy valaki képes ezt megtenni másokért, ezt nehéz felfogni" - mondta. "Mert bizony ilyenkor sokan nem tennék kockára testi épségüket, de Jamie Foxx nem gondolkozott ezen, hanem cselekedett."

Jamie Foxx Saves Man From Burning Car

He's used to being cast as the hero in the movies, but Jamie Foxx has saved someone in real life, pulling this man's son from the wreckage of his burning car after a crash outside his mansion in California http://trib.al/kJCz8WM

Közzétette: Sky News - 2016. január 20.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.