Tetten érve

Egy drogos lebukás, három elfogás

Két feltételezett drogkereskedőt és egy fogyasztót is elfogtak a pásztói rendőrök egy tettenérést követően Nógrád és Pest megyében.

2016.01.23 12:31Havariapress
police.hu

A Nógrád megyei város rendőrei csütörtökön Csécse község területén értek tetten egy 22 éves pásztói férfit, azt követően, hogy egy helyi lakostól kábítószert vásárolt.

A vásárlónál egy gramm alatti mennyiségben találtak drogot, a 22 éves eladótól viszont több mint 10 grammnyi kábítószergyanús növényi anyagmaradványt foglaltak le.

A nyomozás adatai alapján a csécsei eladó a marihuánát egy kartali férfitól szerezte be, ezért nemsokára már ez utóbbi férfi munkahelyén és otthonában tartottak házkutatást a pásztói nyomozók, akik mindkét helyen további droggyanús anyagokat találtak és foglaltak le.

A két díler ellen kábítószer-kereskedelem, a vásárló ellen pedig kábítószer birtoklása miatt indult eljárás, szakértők bevonásával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.