BKK

Filmforgatás miatt lezárják a Lónyay utcát

Január 18. és 21. között lezárják a IX. kerületi Lónyay utcát a Török Pál utca és a Bakáts utca között, a 15-ös és a 115-ös buszok más úton járnak.

2016.01.17 16:11ma.hu

2016. január 18-án, hétfőn az első járat indulásától 21-én, csütörtökön az utolsó járat indulásáig a IX. kerületi Lónyay utcát a Török Pál utca és a Bakáts utca között lezárják filmforgatás miatt - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

Várhatóan január 20-án, szerdán napközben a felvételek idejére, óránként kb. 3-4 alkalommal a Kinizsi utca forgalmát néhány percre megállítják.

A lezárás ideje alatt a 15-ös és 115-ös autóbusz az Árpád híd M és Gyöngyösi út M felé a Boráros tér H–Közraktár utca–Fővám tér–Vámház körút–Kálvin tér módosított útvonalon halad. A Lónyay utca, a Czuczor utca és a Török Pál utca megálló kimarad.

A buszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg: Zsil utca: a 979-es és a 979A autóbusz megállóhelyén; Fővám tér M: a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a 83-as trolibusz Kálvin tér irányú megállóhelyén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.