Pest megye

90 éves férfi a brutális csemői gyilkosság áldozata

A Blikk szerint a férfinak vélhetően azért kellett meghalnia, mert támadóinak nem akarta elárulni, hol tartja a pénzét.

2016.01.13 07:40MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Holtan találtak egy idős férfit szombaton Csemőn - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

Beluzsárné Belicza Andrea az üggyel kapcsolatban annyit mondott, hogy halált okozó testi sértés bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás.

A Blikk internetes oldala kedden arról írt, hogy brutális kegyetlenséggel agyonvertek egy 90 éves embert a Pest megyei településen. A lap szerint a férfinak vélhetően azért kellett meghalnia, mert támadóinak nem akarta elárulni, hol tartja a pénzét.

Az elmúlt pár hónapban Pest megyében ez a harmadik, idős emberek ellen elkövetett rablógyilkosság, előbb Mendén gyilkoltak meg egy idős házaspárt, ezt követően Érden, szintén nyugdíjasokra csaptak le - olvasható a Blikk.hu-n.

Egyelőre nem tudni, hogy van-e a három támadás között összefüggés, de ezt is vizsgálja a rendőrség - írta a portál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.