Vajon hova mehettek?

Két gyerekével együtt tűnt el az anya

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt az asszonyt, aki két kiskorú gyerekével együtt tűnt el szombaton Mezőkövesdről.

2016.01.10 18:39Havariapress

A borsodi városból szombaton jelentették be a rendőrségre, hogy egy 27 éves helyi fiatalasszony két, 4 illetve 7 éves gyermekével együtt ismeretlen helyre távozott hazulról, és azóta nem adnak életjelet magukról. Mivel felkutatásukra eddig tett intézkedések nem vezettek eredményre, a rendőrség most a lakosság segítségét is kéri. A keresett nő, Nagy Mária körülbelül 170 centiméter magas, 50 kilogramm testsúlyú, vékony testalkatú, szeme barnás, haja fekete; vékonyan szedett szemöldöke van, fogazata hiányos. Eltűnésekor viselt ruházata barna színű, tigrismintás, hosszított, prémes velúr kabát, fekete szoknya és fehér melegítő felső volt. Négy éves fia 90 centi magas, vékony testalkatú, rövid szőkésbarna hajú, ő szürke nadrágot, fekete bőrkabátot és fülre húzható kötött sapkát visel. Hét éves lánya 125 centiméter magas, kissé telt testalkatú, haja hosszú, fekete, szeme kékeszöld árnyalatú; rajta az eltűnésekor fekete-piros színű, kötött pulóver, barna téli kabát, fekete nadrág és virágmintás hótaposó volt. A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud az eltűnt nőről vagy gyerekeiről, értesítse a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságot, vagy tegyen bejelentést az ismert segélyvonalak bármelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.