Segítséget kér a rendőrség

Eltűnt egy tinilány karácsonykor

A lakosság segítségét kérve keres a rendőrség egy karácsonykor eltűnt tizenéves lányt Vas megyében.

2016.01.07 12:48Havariapress

A szombathelyi lakhelyű, jelenleg Kőszegen élő, 15 esztendős Hollósy Petra Ágnes karácsony másnapján tűnt el kőszegi tartózkodási helyéről, holléte azóta is ismeretlen, és életjelet sem adott magáról az azóta eltelt, közel két hétben.

A keresett fiatal lány 160-165 centiméter magas; vékony testalkatú; ovális arcú; haja hosszú, barna színű; szeme barna színű; szemüveget visel.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a lány hollétéről, vagy a police.hu oldalon közzétett fotó alapján felismeri, hívja a Kőszegi Rendőrkapitányságot a 06/94/521-090-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést - akár névtelensége megőrzése mellett is - a ,,Telefontanú" ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.