Bűncselekmény okozhatta

Robbantásos merénylet egy szigetvári lakásban

Bűncselekmény gyanúja merült fel annál a tűzesetnél, amely vasárnap este pusztított egy szigetvári lakásban, és amit egy nagy erejű robbanás is megelőzött az ingatlanban.

2016.01.04 12:01Havariapress

A Baranya megyei városból vasárnap este riasztották a tűzoltókat, ahol egy robbanást követően tűz ütött ki egy Rózsa utcai családi házban. A detonáció erejétől az egyik ablak tokostól kirobbant a helyéről. A tetőtér-beépítéses ház földszinti konyhája és két szobája teljes terjedelmében égett, de a tűznek a tetőtérre való továbbterjedését sikerült megakadályozniuk a helyi és sellyei tűzoltóknak. A két tűzoltóegység közel négy órás munkával fékezte meg a lángokat, az utómunkálatokat pedig csak hétfő hajnalban tudták befejezni. Az oltás közben egy átforrósodott PB-gázpalackot is kihoztak az épületből, de annak visszahűtése is eredményes volt, így az újabb robbanást sikerült megelőzni. Az eset kapcsán felmerült a bűncselekmény gyanúja, ezért a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzvizsgálati helyszíni szemlét tartott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.