Újév

Nagyorosziban bukott le az új év első betörője

Még egy óra sem telt el 2016-ból, máris lebukott az új év első betörője Nagyorosziban.

2016.01.01 11:15Havariapress

A Nógrád megyei rendőrség irányítási központjába január 1-én 0 óra 54 perckor tettek bejelentést, miszerint Nagyorosziban tetten értek egy férfit betörés közben. A férfi egy kerítésen átmászva jutott be a falu egyik kisboltjának bekerített ingatlanjára, majd befeszítette a melléképületek ajtóit és értékek után kutatott, amikor a helyszínre érkező tulajdonosok megzavarták. A 44 éves helyi lakos megkísérelt elmenekülni a helyszínről, de a sértett rokonai utolérték és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. Az elkövetőt az egyenruhások előállították a rétsági rendőrkapitányságra, ahol lopási kísérlet megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően őrizetbe vették, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.