Ajándékot akart

Szenteste akarta kirabolni a babakocsis nőt

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a tizenévest, aki a gyanú szerint Szenteste próbált meg kirabolni egy babakocsit toló nőt, az előző napokban pedig egy betörésben is részt vett Bácsbokodon.

2015.12.31 08:58Havariapress

A Bács-Kiskun megyei településen karácsony első napján, pénteken este fedezték fel, hogy az előző 24 órában betörők jártak a falu egyik családi házában, ahonnan televíziót, mikrohullámú sütőt, DVD lejátszót, beltéri egységet, mobiltelefonokat és fagyasztott húst tulajdonítottak el. Az adatgyűjtések eredményeként a bajai nyomozók néhány napon belül eljutottak három férfihoz, akikről kiderült, hogy az elmúlt napokban egy másik bácsbokodi ingatlanba is megpróbáltak betörni, de nem jártak sikerrel. Ráadásul egyikükről az is kiderült, hogy azonos azzal a fiatal férfival, aki Szenteste támadott meg a faluban egy babakocsit toló nőt, és csak akkor menekült el, amikor a sértett segítségért kezdett kiáltozni. Ez utóbbi elkövetőt a rendőrség rablási kísérlet, betöréses lopás és annak kísérlete miatt őrizetbe vették, két társa az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.