Hamar elfogták a bolti tolvajt

Elrejtette a lopott pénzt

Négy órán belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki ellopott egy pénzzel teli pénztárcát egy nógrádmegyeri vegyesboltból, amikor a tulajdonos néhány pillanatra egyedül hagyta az üzletben.

2015.12.25 14:41Havariapress
police.hu

A Nógrád megyei településről Szenteste napján, reggel nyolc óra körül jelentették be a rendőrségre, hogy az egyik helyi vegyesboltból elloptak egy pénztárcát, a benne tárolt váltópénzzel.

Az egyenruhások gyanúja már a nyomozás első perceiben egy helyi lakosra terelődött, miután az üzlet vezetője elmondta, hogy a lopás felfedezése előtt egy rövid időre egyedül hagyta az általa ismert férfit az eladótérben.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés alapján még a délelőtti órákban elfogták, majd a Szécsényi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

A 36 éves férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elárulta azt is, hogy hol rejtette el az eltulajdonított, pénzzel teli tárcát, így a sértett kára a délutáni órákra meg is térült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.