Hamar elfogták

Előzetesben a lopott táska miatt lebukott betörő

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki betört egy tábor épületébe pár napja Pomázon, de a rendőrök rövid időn belül, a kárvallottak egyikének segítségével elfogták.

2015.12.10 08:58Havariapress
police.hu

A Pest megyei városban vasárnap napközben hatolt be egy akkor még ismeretlen tettes az egyik helyi tábor épületébe, majd miután bemászott a betört ablakon, élelmiszereket, gyógyszert, kötszereket, vérnyomásmérő készüléket és egy laptopot vitt el onnét.

A rendőrségen a tábor egyik munkatársa tett bejelentést a bűncselekmény elkövetése után néhány órával, és elmondta, hogy a település egyik utcájában látott egy férfit, akinél felismerte a tőlük eltulajdonított táskát.

A Budakalászi Rendőrőrs járőrei pár percen belül a helyszínre érkeztek, majd elfogták a 41 éves helyi lakost, akitől valóban több, a betörésből származó tárgy került elő.

A férfit a rendőrök a szentendrei kapitányságon őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a bíróság szerdán el is rendelt, betöréses lopás gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.