Zalacsében

Autók, motorok égtek egy autójavító műhelyben

Az égő épületekből két disszugázpalackot is kihoztak.

2015.12.22 07:16MTI

Több autó és motor is ég abban a zalacsébi autójavító műhelyben és a mellette álló melléképületben, ahol kedd hajnalban tűz ütött ki - tájékoztatott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Cseresnyés Dániel arról számolt be, hogy teljes terjedelmében ég a mintegy 150 négyzetméteres autószerelő műhely, illetve a hasonló méretű melléképület, amelyekben több személyautó és motor is lángokban áll.

A tűzhöz Körmendről, Lentiből és Zalaegerszegről vonultak ki a tűzoltók, akik több oldalról kezdték meg a lángok oltását. Az égő épületekből két disszugázpalackot is kihoztak - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.