Baleset Békés közelében

Ketten sérültek a frontális karambolban

Két ember sérült meg, amikor frontálisan ütközött két személyautó Békés közelében, a helyszínen teljes útlezárás van érvényben.

2015.12.21 12:23Havariapress

Az alföldi várost Vésztővel összekötő mellékúton hétfőn késő délelőtt fél tizenkettő körül ütközött össze frontálisan két személygépkocsi.

Az eddig tisztázatlan körülmények között bekövetkezett balesetben két ember sérült meg, sérüléseik pontos mértéke egyelőre nem ismert.

A rendőrség a helyszínelést teljes útlezárás mellett folytatja, kerülni mindkét irányban Bélmegyer felé lehetséges, a rendőrök segítenek a forgalom terelésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.