Szerencsétlenség

Durva baleset volt az éjjel Borsodban

Egy nő életét vesztette, további hat fő - köztük két gyerek - pedig különböző fokú sérüléseket szenvedett, amikor összeütközött két személyautó Mezőcsátnál.

2015.12.20 10:05Havariapress

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei települést Nyékládházával összekötő mellékúton szombaton késő este haladt egy Opel Nyékládháza felé, amikor valami miatt áttért a szemközti sávba és frontálisan összeütközött egy másik gépkocsival. Az eddig tisztázatlan körülmények között bekövetkezett balesetben az Opel egyik utasa, a jobb első ülésen utazó 48 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A balesetben még további hat személy sérült meg, köztük két gyermek, őket a mentők kórházba szállították. A szerencsétlenség pontos körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.