Brutális

Öt méter magasan lógó BMW-ből szedték ki a sofőrt a tűzoltók - fotókkal!

Tűzoltók menekítették ki a sofőrt egy öt méter magasan lógó, betontámfalon fennakadt BMW-ből Pécsett; az autós kimentésére vállalkozó tűzoltó kötéllel ereszkedett le a sofőrért.

2015.12.17 09:19Havariapress
Fotók: Pécsi HTP

Különös balesethez riasztották szerdán a baranyai megyeszékhely tűzoltóit, miután egy BMW típusú személyautó egy parkolóból lecsúszva fennakadt egy beton támfalon az Angster József utcában. A gépkocsi vezetője sehogyan sem tudott kiszállni az öt méteres magasságban lógó autóból, ezért is kérte a tűzoltók segítségét.

A balesethez kivonuló pécsi tűzoltók először két drótkötéllel rögzítették a terepjárót, ezt követően egy tűzoltó mentőkötél biztosítása mellett leereszkedett és mászóövbe bújtatta a sofőrt.

A férfit és a tűzoltót három-három másik tűzoltó kötéllel biztosította a magasból. A tűzoltók végül az autómentővel közösen emelték ki a fennakadt járművet; a műszaki mentés közel három órán át tartott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.