Pánik a magasban

1000 méter magasan repedt be az üveg

Fejvesztve menekült a tömeg azon az 1 kilométer magasan fekvő üvegből készült járdán Kínában, amin hajszálrepedések keletkeztek miután egy turista ráejtette bögréjét.

2015.10.08 14:28ma.hu

A Yuntai-hegy látványossága szeptemberben nyílt meg a nagyközönség előtt, de a tériszonytól nem szenvedők egy ideig nem sétálhatnak a három réteg üvegből készült járdán. A beszámolók szerint az egyik turista kezéből véletlenül kicsúszott egy acélbögre, ami azonnal berepesztette az üveget.

A hatóságok állítása szerint csak a felső réteg repedt meg egy kicsit, de a legnagyobb kínai közösségi oldal, a Weibo felhasználói tudni vélik, hogy a sérülés ennél sokkal komolyabb.

Az viszont biztos, hogy a baleset következtében a turisták sikítva menekültek a repedések elől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.