Micsoda "kópé"!

Zuschlag mindig tudta, mikor tartanak a rendőrök házkutatást

Lados István ma felolvasott, korábban tett vallomása szerint Zuschlag mindig előre tudta, hogy a nyomozás kezdeti szakaszában vizsgálódó rendőrök mikor, és kinél tartanak házkutatást - értesült a HavariaPress.

2008.10.22 19:08HavariaPress
Nem kell aggódni, nem a szabadulása okán mosolyog; fotó: MTI

A Zuschlag-per mai tárgyalási napján a bíró, dr. Fodor Endre felolvasta az ügy fővádlottja korábbi személyi titkárának, Lados Istvánnak egyik, még az ügyészségen tett vallomását, mely szerint Zuschlag révén az ügy érintettjei - azaz mai vádlottjai - időben értesültek a tervezett rendőrségi házkutatásokról, s így volt idejük eltüntetni a kompromittáló iratokat. 

Lados szerint, aki felolvasott vallomását fenntartotta a bíróság előtt, ő, valamint az ügy hatod rendű vádlottja, Katus Ferenc, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés MSZP-frakciójának volt tagja biztosan riasztást kapott Zuschlagtól a házkutatások előtt. 

Lados a szerdai tárgyalási napon felolvasott vallomását korábban, ügyészek előtt tette, azt követően, hogy az eredménytelennek bizonyult rendőrségi nyomozását átvette az ügyészség. Lados arra vonatkozóan nem közölt információkat, hogy Zuschlag milyen forrásból szerzett tudomást a készülődő házkutatásokról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.