Baleset

Tömegkarambol az M5-ös bevezetőjén

Több autó és egy mentő is összeütközött az M5-ös autópálya fővárosi, bevezető szakaszán péntek reggel, négyen megsérültek.

2015.12.11 11:32MTI

A  Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint négy, az Országos Rendőr-főkapitányság információi szerint hat autó ütközött.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy két súlyos sérültet a tűzoltók szabadítottak ki a roncsokból.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese szerint a balesetben az egyik mentőautójuk is érintett, de abban senki nem sérült meg. A baleset helyszínéről két súlyos és két könnyű sérültet visznek kórházba.

Csillag Melinda, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-nek arról is beszámolt, hogy a baleset a 14-es kilométerszelvénynél történt, a forgalmat elterelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.