Közúti baleset

Tömegkarambol Csanádpalotánál, 4 autó szaladt össze a köd miatt

Négyen megsérültek, amikor négy jármű összeütközött az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán csütörtök kora délelőtt Csanádpalota közelében.

2015.11.05 09:50MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Várkonyi Gergely közölte, a reggeli köd miatt a forgalom a térségben nagyon lassan haladt. Ezt nem vette figyelembe egy bolgár autós, aki gépkocsijával az 55-ös és az 56-os kilométer között hátulról beleszaladt az előtte araszoló magyar rendszámú autóba, amely ettől további két járművel ütközött. A balesetben az első adatok szerint négyen sérültek meg súlyosan.

A rendőrök az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat a 43-as útra terelik - tudatta a főhadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.