Baleset

Tehergépkocsi és személyautó karambolozott Alsónémediben, teljes útzár

A személyautó az árokba csúszott, vezetője a roncsba szorult, őt a dabasi tűzoltók szabadították ki.

2015.10.31 10:56MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze szombat délelőtt Alsónémediben a Fő úton, az ócsai körforgalom közelében, a balesetben ketten megsérültek, az utat lezárták - tájékoztatta az MTI-t a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, a személyautó az árokba csúszott, vezetője a roncsba szorult, őt a dabasi tűzoltók szabadították ki. Az első információk szerint a sofőrt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Az ütközés következtében a tehergépkocsi is félig az árokba borult, vezetőjét könnyű sérülésekkel szállították el a mentők.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.