Telefontanú

Magyar nevű kisfiával együtt tűnt el a francia apa - segítséget kér a rendőrség

A keresett férfi 185 centiméter magas, vörös hajú, vörös szakállú; a kisfiú ugyancsak vöröses hajú és kék szemű.

2015.12.09 09:50Havariapress
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a külföldi férfit, aki kisgyerekével együtt tűnt el Szombathelyről.

A vasi megyeszékhely rendőrségére kedden jelentették be, hogy eltűnt egy, a városban élő, francia állampolgárságú férfi és két éves kisfia. Az eddigi adatok szerint a 46 éves Patrick Royer délután öt óra körül távozott a városból, és magával vitte Varró Leon Bálint nevű, kétéves fiát, azóta ismeretlen helyen tartózkodnak, megtalálásukban ezért a rendőrség a lakosság segítségét is kéri.

A keresett férfi 185 centiméter magas, vörös hajú, vörös szakállú; a kisfiú ugyancsak vöröses hajú és kék szemű. A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a férfi és gyermeke hollétéről, vagy felismeri őket a police.hu oldalon közzétett fotójuk alapján, az értesítse a Szombathelyi Rendőrkapitányságot.

A bejelentések megtehetők akár név nélkül is, a ,,Telefontanú" ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.