Bűncselekmény

Meghalt a kórházban a brutálisan összevert férfi

Őrizetbe vették a rendőrök azt a három embert, akik olyan brutálisan összevertek egy férfit Várpalotán, hogy az a kórházba szállítása után életét vesztette.

2015.11.29 14:02Havariapress

A Veszprém megyei városból szombaton hajnalban hívtak mentőket, mert az egyik utcában egy súlyosan sérült embert találtak. A férfi még aznap, a kórházban elhunyt; halálát az orvosok megállapításai szerint bántalmazás okozta.

Az ügyben indított nyomozás eredményeként a rendőrök rövid időn belül elfogtak egy három fős társaságot, akik a gyanú szerint a sértett halálát előidézték. A három, 24 és 42 év közti férfi beismerte tettét, mindegyikük ellen halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A három helyi lakost a rendőrök őrizetbe vették, velük szemben a további eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.