Rendőrség

Szexuálisan zaklatta egy szoliszalon munkatársát

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a férfit, aki szexuálisan zaklatta egy szoláriumszalon egyik alkalmazottját a Ferencvárosban.

2015.11.25 12:35Havariapress

A IX. kerületi rendőrkapitányságon még október végén indult nyomozás, mert a Kinizsi utcai szoláriumban egy férfi szexuálisan inzultálta az eladók egyikét. Miután a nő ellenállt, a támadó több alkalommal megütötte, késsel fenyegette meg, és csak akkor hagyta abba a sértett zaklatását, amikor egy újabb vendég lépett az üzletbe.

A rendőrség egy kb. 170 centi magas, 25-30 éves, vékony testalkatú férfit keres a bűncselekmény miatt, akinek az arca hosszúkás, csontos, heges, járomcsontja erős, szeme kék, haja pedig rövid, fekete színű. A támadás idején a férfi derékig érő, fekete színű, prémes nyakú kabátot, fekete-fehér csíkos pulóvert és sötétkék farmert viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a leírás, vagy a police.hu oldalon közzétett fotó alapján felismeri az illetőt, jelentkezzék a IX. kerületi kapitányságon, vagy tegyen bejelentést az ismert segélyhívó számok bármelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.