Főpolgármester

Minden fontos csomópontban lesz segélyhívó oszlop Budapesten

A fővárosi önkormányzat 2018-ig 186, a rendőrséggel közvetlen összeköttetésben álló segélyhívó oszlop telepítésével bízza meg a Budapesti Közlekedési Központot (BKK).

2015.11.20 15:44MTI

A kormánypárti városvezető hangsúlyozta, szerdán a Deák Ferenc téren üzemelték be az első segélyhívó oszlopot, amelyet az év végéig további 21 követ, 28 másik helyszín kiválasztása pedig már megtörtént, az oszlopok telepítése ezeken a helyeken 2016 első félévében várható.

Tarlós István közölte, az oszlopok vezetéknélküli internet (WiFi) szórására alkalmassá tehetők, így valamennyi oszlop elhelyezését követően lehetővé válik a Budapest teljes területét lefedő ingyenes WiFi-szolgáltatás elindítása. Az oszlopok emellett panorámakamerás megfigyelésre is alkamassá tehetők - tette hozzá a főpolgármester.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.