Ésszel kéne vezetni

Kidobta a pékség ablakát egy dühöngő nyugdíjas

Hirtelen kellett fékeznie, emiatt beverte egy pékség ablakát egy dühöngő nyugdíjas Vecsésen.

2015.11.19 16:26Havariapress

A Pest megyei város egyik utcájában szerdán délután kerékpározott egy idős helyi lakos, amikor egy közlekedési szituációból adódóan hirtelen fékezésre kényszerült. A 65 éves férfi ekkor hangosan szitkozódva fenyegetni kezdte az autóst, aki előidézte a szituációt, ököllel többször a gépkocsira ütött, majd hirtelen ötlettől vezérelve felkapott egy nagyobb fadarabot, és azzal szándékosan bezúzta a szomszédos pékség ablak- és ajtóüvegét. A pékség tulajdonosa azonnal értesítette a rendőröket, akik nem sokkal később a helyszínről állították elő a dühöngő nyugdíjast, majd kihallgatása után őrizetbe vették. A további eljárást vele szemben a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le, garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.