Közúti baleset

Megrongálódott a Kvassay híd, jelentősen késnek a buszok Csepelen

A hídnál egy éjszakai baleset miatt megrongálódott az útpálya, és a javítás idejére lezártak egy sávot a Csepelről befelé vezető oldalon.

2015.11.19 08:59MTI

Nagy a torlódás Budapesten, a Weiss Manfréd úton a városközpont felé, a csepeli átjárónál és a környező útvonalakon (Corvin út, Kossuth Lajos utca, Ady Endre út) - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán csütörtök reggel.

Azt írták, ennek oka, hogy a Kvassay hídnál egy éjszakai baleset miatt megrongálódott az útpálya, és a javítás idejére lezártak egy sávot a Csepelről befelé vezető oldalon.

Hozzátették, hogy jelentősen megnövekedett a 35-ös,a 36-os, a 148-as, a 151-es és a 179-es autóbuszok menetideje.

A BKK az utasok türelmét és megértését kéri.

A közösségi oldalon kommentelők szerint 20-30 perceket kell várni egy-egy buszra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.