Elfogták

A péri kocsma előtt kezdett lövöldözni az alaposan felfegyverkezett férfi

Fegyverrel hadonászott, majd egyszer a levegőbe is lőtt az egyik helyi vendéglő előtt egy ember Péren, a rendőrök elfogták a férfit.

2015.11.17 10:06Havariapress

A Győr-Moson-Sopron megyei Pérről a délutáni órákban hívtak rendőröket, miután egy lövés is dördült el az egyik helyi vendéglő előtt. Az eddigi adatok szerint egy középkorú férfi lőtt a levegőbe a saját tulajdonú gáz-riasztó fegyverével, s az illető még akkor is ott tartózkodott, amikor a pannonhalmi járőrök a helyszínre érkeztek.

A nála lévő táskában az egyenruhások megtalálták a 9 milliméteres kaliberű gáz-riasztó fegyvert, 48 lőszerrel, továbbá lefoglaltak egy 12 centiméter pengehosszúságú kést is. A történtek előzményei még tisztázásra szorulnak, az viszont már biztos, hogy a környezetét megbotránkoztató férfinek a fegyver viseléséhez nem volt engedélye. Tette miatt a Győri Rendőrkapitányság garázdaság megalapozott gyanújával indított büntetőeljárást az 54 éves péri lakos ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.