Újabb terhelő bizonyíték

Tovább marad előzetesben a tatabányai asszony gyilkosa

Február közepéig meghosszabbította a bíróság annak a román állampolgárnak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint 2014 tavaszán megölt egy idős asszonyt Tatabányán. A fiatal férfi ellen ráadásul újabb terhelő bizonyítékot is találtak a dunántúli város rendőrei.

2015.11.12 11:43Havariapress

Tatabánya egyik lépcsőházában 2014. március 26-án támadott meg egy akkor még ismeretlen tettes egy 85 éves asszonyt, aki a támadás során elszenvedett, szúrt sérüléseibe még a helyszínen belehalt.

A nyomozás során a rendőrök azonosították a feltételezett tettest, egy 20 éves román állampolgárt, akit azonban csak másfél év után, ez év október 9-én tudtak elfogni, amikor hazájából Magyarországra visszatérve átlépte az államhatárt.

Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, ezt követően a bíróság október 12-én 30 napra elrendelte az előzetes letartóztatását. A tegnapi, újabb tárgyaláson a bíróság továbbra is szükségesnek látta a gyanúsított fogva tartását, és 90 nappal, február 12-ig meghosszabbította az előzetes letartóztatás időtartamát.

Közben kiderült, hogy a férfi helyzete is nehezebbé vált, a rendőrség ugyanis újabb terhelő bizonyítékként bemutatta neki néhány térfigyelő kamera felvételeit, melyekről az elkövető elismerte, hogy ő szerepel rajtuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.