Termesztés, kereskedelem, fogyasztás

Nyolc embert állítottak elő a soproni rendőrök egy kábítószeres ügyben

Nyolc emberrel szemben indítottak eljárást a rendőrök egy drogok termesztésével, kereskedelmével és fogyasztásával is foglalkozó társaság tagjai közül Sopronban.

2015.11.11 15:31Havariapress
police.hu

A nyugat-magyarországi város nyomozói kedden délután igazoltattak egy helyi parkban egy 28 éves férfit, aki feltűnően idegesen viselkedett az intézkedéskor, ezért a ruházatát is átvizsgálták.

A gyanúsítottnál egy nejlon tasakban, illetve egy cigarettába csavarva droggyanús zöld növényi törmelék került elő, ezért az egyenruhások előállították.

A rendőrök a közelben tetten értek egy 19 éves soproni lakost is, amint két tasakban kábítószergyanús anyagot adott át egy 18 éves társának, ezért igazoltatták őket is, valamint az egyikük társaságában lévő 17 éves lányt is, akitől hat csomag növényi törmelék került elő.

A nyomozás további szálai ezt követően egy 32 éves férfihoz vezettek el, akinek padlásán cserepekbe ültetve 29 tő kábítószergyanús növényt foglaltak le; a férfi elfogásához a rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársait is segítségül kérték.

Az ügyben végső soron két emberrel szemben kábítószer-kereskedelem bűntette, további hat fővel szemben pedig kábítószer birtoklása miatt indítottak büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.