Hazafelé tartottak

Négy kábítószer-terjesztőt fogtak el Szabolcsban

A két 27 éves, valamint az egy-egy 29 és 31 éves baktalórántházi férfi szerdán este gépkocsival tartott hazafelé Budapestről, ahol drogot vásároltak továbbértékesítési céllal.

2015.11.05 17:15MTI
police.hu

Négy kábítószer-terjesztőt fogtak el a rendőrök a 41-es számú főút nyírségi szakaszán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Fehérvári Marietta elmondta, a két 27 éves, valamint az egy-egy 29 és 31 éves baktalórántházi férfi szerdán este gépkocsival tartott hazafelé Budapestről, ahol drogot vásároltak továbbértékesítési céllal.

Az igazoltatásuk előtt a kábítószert zokniba csomagolva a jármű ablakán kidobták, melyet a rendőrök az út menti füves területen megtaláltak.

A 111 gramm fehér masszát, port és tablettákat lefoglalták, azokat szakértők vizsgálják.

Az elfogást követő házkutatások során digitális mérleg és 74 gramm ismeretlen növényi származék, a gyorsteszt szerint új pszichoaktív anyag került elő a gyanúsítottaktól.

Három férfit őrizetbe vettek, egy szabadlábon védekezhet, ellenük kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök az ügyben több kábítószer-fogyasztót is előállítottak, és tanúként hallgattak meg.

A sajtóreferens hozzátette: a nyomozás során a drogvásárlók köre tovább nőhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.