Segítséget kér a rendőrség

Eltűnt egy fiatal lány Balatonalmádiban

A lakosság segítségét kérve keresnek egy eltűnt fiatal lányt a rendőrök Balatonalmádiban.

2015.11.11 15:25Havariapress
police.hu

A Veszprém megyei városban élő, 16 éves Fenyvesi Henrietta október 3-án távozott el engedéllyel egy helyi lakásotthonból, ám sem az eltávozási idő letelte után, sem azóta nem tért vissza, és életjelet sem adott magáról.

A keresett lány 155-160 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú szőke hajú, az eltűnésekor fehér felsőt, kék farmert és fehér vászoncipőt viselt.

A rendőrség szerint feltehetőleg Pápán rejtőzködhet, de előfordulhat Veszprémben és Várpalotán is.

Kérik ezért, hogy aki a leírás vagy a közzétett fotó alapján felismeri a lányt, vagy bármit tud a hollétéről, tartózkodási helyéről, az jelentkezzék a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést az ismert segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.