Köd mindenütt

Eltűnt Anglia és Wales

No, nem a térképről, hanem a látóhatárról. Számtalan járatot töröltek, sűrű ködbe veszett ugyanis a brit szigetek jelentős része.

2015.11.02 09:38ma.hu
A Tower - Fotó: Carl, RNLI

Sűrű köd takarja a brit szigetek jelentős részét, mely közlekedési fennakadásokat okoz, és az iskolai szünet is tovább tart. A repülőjáratok jó részét törölték, a brit meteorológiai szolgálat sárga figyelmeztetést adott ki Britannia déli felére, a látótávolság 100 méter alatt van a területen.

Érdekes, hogy pont vasárnap mérték az Egyesült Királyságban az eddigi legmelegebb novemberi napot, Wales-ben 22,3 Celsius-fok volt – melegebb, mint Barcelonában. Hasonló rekord utoljára 1946-ban dőlt meg, akkor 21,7 fokot mértek.

Nálunk sem jobb a helyzet, a Tiszántúlon sűrű köd ül, és nem is lesz jelentős változás a héten...

Fotó: Carl, RNLI


Fotó: Carl, RNLI


Fotó: Carl, RNLI


Fotó: Carl, RNLI



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.