Súlyosan megsebesített egy másik embert

Feladta magát a Ráday utcai késelő

Feladta magát az a fiatal férfi, aki súlyosan megsebesített egy másik embert vasárnap hajnalban a pesti Kálvin tér közelében, s emiatt körözést is kiadtak ellene.

2015.11.11 14:14Havariapress

A IX. kerületi Ráday utcában vasárnap kora reggel, 4 óra 20 perc körül alakult ki szóváltás két ember között, melynek során az egyikük kést vett elő és azzal többször megszúrta ellenfelét.

A támadó ezután elmenekült a helyszínről, míg a sértett 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A rövid idő alatt azonosította a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy közelben lakó, 17 éves fiút, s a gyanúsított családjának lakásán tartott házkutatás során megtalálták az illető által használt kést, valamint a támadás idején viselt ruhát is.

Maga az elkövető azonban ismeretlen helyen tartózkodott, emiatt körözést adtak ki vele szemben; ennek hatására végül a fiú kedden feladta magát a IX. kerületi rendőrkapitányságon.

Vele szemben súlyos testi sértés miatt indult eljárás, s a rendőrség egyúttal előterjesztést tett az előzetes letartóztatásának indítványozására is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.