Erőszak

Ismeretlen tettes késelt a Kálvin térnél

Súlyosan megsebesített egy ismeretlen fiatal férfi egy másik embert ma hajnalban a pesti Kálvin tér közelében, a rendőrség a fényképei közzétételével, a lakosság segítségét kérve keresi az elkövetőt.

2015.11.08 16:01Havariapress

A IX. kerületi Ráday utcában vasárnap kora reggel, 4 óra 20 perc körül alakult ki szóváltás két ember között, melynek során az egyikük kést vett elő és azzal többször megszúrta ellenfelét. A támadó ezután elmenekült a helyszínről, míg a sértett 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A rendőrség a bűncselekmény miatt egy 17-23 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, kerek arcú, oldalt felnyírt sötét hajú férfit keres, aki fekete kabátot, világos zakót és fehér pólót, valamint világoskék színű farmernadrágot és fekete színű, alul fehér csíkos cipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a leírás, vagy a police.hu honlapon közzétett fotók alapján felismeri a késelőt, vasgy bármit tud a bűncselekménnyel kapcsolatosan, az jelentkezzék a IX. kerületi rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.