Bűn az élet

14 éves lányt kényszerített prostitúcióra 18 éves futtatója

A fiatal férfi hosszabb időn keresztül veréssel kényszerítette a kiskorút teste árulására.

2015.11.09 16:42Havariapress

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt az alig 18 éves fiatalt, aki a gyanú szerint prostitúcióra kényszerített egy 14 éves lányt Miskolcon.

A borsodi megyeszékhely rendőrségén a közelmúltban indult nyomozás két tizenéves ügyében, miután kiderült, hogy a fiatal férfi hosszabb időn keresztül veréssel kényszerített prostitúcióra egy mindössze 14 éves alsózsolcai lányt. A kuncsaftokat többnyire a futtató hajtotta fel, cserében viszont megkövetelte, hogy a lány az összes bevételt adja át a számára. A rendőrség néhány nappal ezelőtt elfogta a 18 éves férfit, akivel szemben gyermekprostitúció kihasználása és kerítés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Az elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette, az illetékes járásbíróság pedig elrendelte az előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.