Prostitúcióra kényszerített egy fiatal nőt

Terrorelhárítók teperték le a kegyetlen futtatót

Terrorelhárítók bevetésével fogták el azt az abonyi férfit, aki Riminiben éveken át prostitúcióra kényszerített, s többször kegyetlenül bántalmazott egy fiatal nőt.

2015.10.08 10:44Havariapress

A Készenléti Rendőrég Nemzeti Nyomozó Iroda kerítés bűntett, valamint kitartottság megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást - őrizetbe vétele mellett - B. Attila 34 éves abonyi lakos ellen.

A gyanúsított, az akkor 17 éves élettársával 2013. áprilisától először Kecskemét külterületén, majd 2013. júliusától 2015. júliusáig az olaszországi Riminiben prostitúciós tevékenységet végeztetett. A fiatal nő, az ebből származó bevételét teljes egészében átadta a gyanúsítottnak.

A férfi meghatározta a nő számára, hogy naponta minimum mennyi pénzt kell megkeresnie, továbbá a munkavégzés helyét, idejét, a nyújtandó szolgáltatások körét is megszabta. Telefonon keresztül folyamatosan ellenőrizte és beszámoltatta a nőt.

A férfi, ha a nő nem tett eleget elvárásainak, kegyetlen módszerekkel bántalmazta. A nő a prostitúcióból származó bevételét - közel 10 millió forintnak megfelelő eurót - folyamatosan átutalta a gyanúsított és annak hozzátartozói részére, amelyet a férfi saját céljaira fordított.

A 34 éves férfit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda felkérésére 2015. október 6-án a Terrorelhárítási Központ Műveleti egysége abonyi lakhelyén elfogta.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.