Behajtás

Nem kapta meg a pénzét, baltával támadt volt munkaadójára

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki baltával támadt korábbi munkaadójára Szigethalmon.

2015.11.09 08:38Havariapress

A Pest megyei településen vasárnap délután jelent meg egy helyi lakos a korábbi munkaadója házánál, majd az ingatlan udvarán vitatkozni kezdtek. Ezt követően a férfi elővett az autójából egy baltát, amivel többször fejbe verte a sértettet, s még akkor sem hagyta abba a tombolást, amikor az áldozat már a földre esett. Az 50 éves támadó végül elmenekült a helyszínről, őt a rendőrök két órával az eset után fogták el Szigethalom egyik utcájában. Az 55 éves sértettet a mentők kórházba szállították, támadóját pedig a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, emberölési kísérlet gyanújával, majd őrizetbe vették. Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.