Röszkén

Egy kiló drog volt a szerb busz utasánál

Több mint egy kilónyi kábítószert találtak a rendőrök egy szerb autóbusz egyik utasánál Röszkén.

2015.11.07 12:07Havariapress
Fotó: police.hu

A Csongrád megyei határállomáson pénteken késő délután jelentkezett belépésre Szerbia irányából egy szerb rendszámú autóbusz, 34 utassal és két sofőrrel.

A szegedi határrendészek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreivel közösen vizsgálták át a járművet, s az ellenőrzés során egy hátizsákban, két zacskóba csomagolva összesen 1150 gramm droggyanús növényi törmeléket találtak.

Miután az elvégzett gyorsteszt megerősítette, hogy a csomagokban marihuána van, a rendőrök előállították a hátizsák tulajdonosát a Szegedi Rendőrkapitányságra.

A 36 éves szerb férfit kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.