Lehet hogy, külföldre csempészte

Engedély nélkül vitte el a kisfiút az anya

Egy asszony és kisfia körözését is elrendelte a rendőrség Pest megyében, miután a nő engedély nélkül ismeretlen helyre vitte magával - könnyen lehet, hogy külföldre csempészte - a hat éves gyereket.

2015.11.05 17:09Havariapress
Fotó: police.hu

A szentendrei rendőrségre e hét elején tett bejelentést egy budakalászi lakos férfi, aki elmondta, hogy a hétvégén láthatáson volt nála a hat éves kisfia, amikor korábbi élettársa megjelent nála és engedély nélkül ismeretlen helyre vitte közös gyermeküket.

A további adatgyűjtés során kiderült, hogy a nő egy osztrák rendszámú, fehér színű Jeep Cherokee típusú gépkocsival vitte el a gyereket, és vele volt egy fekete öltönyt viselő kopasz férfi is.

Mindezek alapján a rendőrség a 6 éves Szalai Bence és anyja, a 36 éves Juhász Andrea körözését is elrendelte, és kérik, hogy aki bármit tud róluk, az értesítse a szentendrei kapitányságot. Szalai Bence normál testalkatú, haja rövid, egyenes szálú és világosbarna színű; eltűnésekor sötét kabátot, fekete melegítő nadrágot, kékesszürke pólót és sötét árnyalatú sportcipőt viselt. Juhász Andrea körülbelül 130-140 kg testsúlyú, haja szőke, vállig érő; eltűnésekor fekete nadrágot, fekete rövid szárú csizmát és világos árnyalatú felsőt viselt.

A bejelentések megtehetők a ,,Telefontanú" az ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöld számán és a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámokon is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.