Rábapatyon tartóztatták fel

Agresszív külföldi őrjöngött egy vasi faluban (nem, nem migráns volt...)

Feltehetőleg be volt drogozva az az osztrák férfi, aki minden ismert ok nélkül belekötött két emberbe Bejcgyertyánoson, egyiküket autójával is elgázolta, majd elmenekült.

2015.11.04 09:01Havariapress

A sárvári rendőröket kedden délután riasztották amiatt, hogy gyalogosgázolás volt a közeli Bejcgyertyánoson, a helyszínen aztán kiderült, hogy más bűncselekmény is történt az esethez kapcsolódóan. A nyomozás eddigi adatai szerint egy 38 éves osztrák férfi minden előzmény nélkül meglökött egy, az élelmiszerüzlet előtt várakozó helyi lakost, majd megragadta a férfi társaságában lévő nőt.

A két férfi ekkor dulakodni kezdett, melynek során a külföldi több alkalommal megütötte a nő védelmére kelt férfit.

Az incidens azután is folytatódott, miután a sértettek megpróbálták elhagyni a helyszínt, mivel a feldühödött osztrák egy vascsővel támadt vitapartnerére, majd amikor a pár már futva menekült, az elkövető az autójába ült és azzal elütötte a férfit. A dühöngő még ekkor is bántalmazni akarta a már földön fekvő sértettet, de ezt a nőnek már sikerült megakadályoznia.

Az osztrák ezt követően segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, a rendőrök nem sokkal később a mintegy 15 kilométerre fekvő Rábapatyon tartóztatták fel az illetőt. Az őrizetbe vett férfival szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság, közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás, ráadásul mivel a kocsijában drogot is találtak, a kábítószer birtoklása miatt is felelősségre fogják vonni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.