Ezért sokat kaphat...

Őrjöngő utast kellett megfékezni a Liszt Ferenc repülőtéren

Őrjöngeni kezdett egy utas egy repülőgépen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Amikor a rendőrök elvezették, a 41 éves férfi rájuk támad.

2015.09.21 20:27Havariapress

Vasárnap este kellett intézkedniük a reptéri rendőröknek egy magyar utassal szemben. A férfit  az egyik repülőgép személyzete az utazásból garázda magatartása miatt. A rendőrök a kijárat felé kísérték a férfit, aki eközben az egyik egyenruhást fellökte. A további támadást testi kényszer és bilincs alkalmazásával hárították el. A férfihoz zavart viselkedése miatt odahívták a repülőtéri ügyeletes orvost, aki ellátásban részesítette, ám az utas rosszul lett, ezért kórházba szállították.
A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentést tett a férfi ellen a Budapesti Nyomozó Ügyészségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.