Előzetesben a támadó

Leütötte, majd kifosztotta áldozatát

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a napokban megtámadott egy embert annak nagykőrösi lakásában, majd miután leütötte áldozatát, magával vitte annak több műszaki berendezését.

2015.10.30 15:01Havariapress

A nyomozás adatai szerint a Pest megyei városban élő férfi a múlt szombaton hatolt be a város egyik lakóházába, majd rátámadt az ott lakó két férfira.

Egyiküket leütötte, majd - kihasználva, hogy az idősebb férfi az egészségi állapota miatt nem tud szembeszegülni vele - elvitte a lakásban található televíziót, mikrohullámú sütőt és egy beltéri egységet.

A sértettek csak az eset után két nappal tettek feljelentést a rendőrségen, ezt követően a nagykőrösi rendőrök kedden délután elfogták a 33 éves támadót, akit kihallgatása után őrizetbe vettek.

A férfival szemben testi sértés és kifosztás gyanújával indult büntetőeljárás, melyben a bíróság a mai napon elrendelte az illető előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.