Kecskemét

8 autófeltörés Márióék bűnlajstromán

A nyomozás során kiderült, hogy J. Márió további kettő, míg a 16 éves gyanúsított további öt autó feltörésével is megalapozottan gyanúsítható.

2015.10.18 08:56ma.hu
Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy ismeretlen tettesek 2015. október 4-én a hajnali órákban Kecskemét belvárosában betörték egy parkoló személygépkocsi ablakát és a jármű utasteréből egy női táskát tulajdonítottak el.

A nyomozók felderítő munkájának eredményeként a rendőrség látókörébe került J. Márió 21 éves helyi lakos és két fiatalkorú társa, akik közül a 16 éves helyi fiút 2015. október 12-én 20 óra 15 perckor egy korábban elrendelt nyomozás miatt állítottak elő, míg 17 éves társát két nappal később a megyeszékhelyen fogták el a kecskeméti rendőrök.

A két fiatalkorút a nyomozók a 2015. október 4-én történt bűncselekmény ügyében lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Mivel 21 éves társuk ismeretlen helyen tartózkodott, ezért vele szemben a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elfogatóparancsot bocsátott ki. Őt 2015. október 14-én 16 óra 20 perckor fogták el a rendőrök és - őrizetbe vétele mellett - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során kiderült, hogy J. Márió további kettő, míg a 16 éves gyanúsított további öt autó feltörésével is megalapozottan gyanúsítható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.