A kommandósok segítségével fogták el

Ötvenmilliós hitelt vett fel, de nem fizetett - toplistás csalót fogtak a fővárosban

Elfogták azt a férfit, akivel szemben több mint fél tucat elfogatóparancs volt érvényben, többek közt azért, mert egy ötvenmilliós kölcsönnel lelépett - értesült a HavariaPress.

2008.10.17 16:45HavariaPress

Elfogták azt a férfit, akivel szemben több mint fél tucat elfogatóparancs volt érvényben, többek közt azért, mert egy ötvenmilliós kölcsönnel lelépett - értesült a HavariaPress. Az évek óta keresett, toplistás bűnözőt, egy 27 éves férfit, a kommandósok segítségével fogták el a XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitányság munkatársai, a pesterzsébeti Széchenyi utcában, még szerdán, a délutáni órákban. 

A férfi ellen a Kecskeméti, a Veszprémi, és a Füzesabonyi Rendőrkapitányság csalás, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság csődbűntett, míg a Heves Megyei Bíróság lopás miatt adott ki korábban elfogatóparancsot. 

A férfit azzal is gyanúsítják, hogy 2003-ban, az általa létrehozott cég nevében felvett 50 millió forint kölcsönt az egyik budapesti bankból, de azt nem állt módjában és szándékában sem visszafizetni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.