Holtan találtak rá

Szennyvízgödörbe esett és megfulladt egy kisgyermek Somogyszilben

A gyermek eltűnését szerda délután jelentették a rendőrségen, nem sokkal ezután egy szennyvízgödörben holtan találtak rá.

2015.10.15 07:16MTI

Szennyvízgödörbe esett és megfulladt egy kisgyermek Somogyszilben - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán késő este az MTI-vel.

A sajtószolgálat tájékoztatása szerint a gyermek eltűnését szerda délután jelentették a rendőrségen, nem sokkal ezután egy szennyvízgödörben holtan találtak rá.

A rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét, adatgyűjtést, kihallgatásokat. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága gondatlanságból elkövetett emberölés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az MTI információja szerint egy két és fél éves kisfiú az áldozat, aki nem sokkal négy óta előtt kóborolt el otthonról. A holttestére a házuk közelében, az út túloldalán egy gazos területen lévő szennyvízgödörben találtak rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.